Integritetspolicy

Najs Kläder & Prylar (fortsättningsvis benämnd som ”vi”, ”våra”, ”vårt”, ”oss”) tar din integritet på största allvar!

Vi vill att du ska känna dig helt bekväm med att vistas på vår hemsida, därför har vi samlat information om vårt ansvar, vilka personuppgifter vi hanterar, hur länge dessa behandlas samt i vilket syfte.

Vid minsta frågetecken är du välkommen att ta kontakt med oss på najsclothing.se, maila kundtjanst@najsclothing.se

 

Integritetspolicyn är uppdelad i kapitlen nämnda nedan:

  1. Ansvar för behandlingen
  2. Vilka personuppgifter vi samlar in
  3. Dina rättigheter
  4. Information om Cookies

 

  1. Ansvar för behandling

Ansvarig part för insamling samt hantering av personuppgifter är, Najs Kläder & Prylar 771011-8931, Bergmansvägen 3 952 51 Kalix, vi levererar kläder och accessoarer för att du som kund beställt det i vår webshop www.najsclothing.se

 

  1. Vilka personuppgifter vi samlar in

När

Ändamål

Rättslig grund

Kategori av personuppgifter

Gallringsrutin

Kundservice kontakt/Kontaktformulär

För att kunna kontakta dig enligt önskemål och tillhandahålla support

Fullföljande av avtal och berättigat intresse.

E-postadress

Fritextfält

Uppgifterna behandlas i 1 månad från det att du har kontaktat vår kundtjänst.

Orderhantering

För att kunna administrera och leverera beställda varor.  Hantera en eventuell ångerrätt.

Fullföljande av avtal

Namn
Postadress
e-postadress
Mobilnummer
Ordernummer
Orderinformation
Betalinformation

 7 år enligt bokföringslagen

*Utöver ovan behandlas dina personuppgifter även av betaltjänstleverantören Klarna för att genomföra din betalning. Klarna är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.

 

  1. Dina rättigheter
  • Du har rätt till att få dina personuppgifter rättade i de fall de skulle vara felaktiga.
  • Du har rätt att begränsa behandlingen av dina uppgifter, förutsatt att det inte strider mot den lagliga grund vi har för behandlingen.
  • Du har rätt att blir raderad, förutsatt att det inte strider mot den lagliga grund vi har för behandlingen eller mot annan svensk lag.
  • Du har rätt att begära ett registerutdrag över vilken information som finns registrerad om dig.
  • Du har i vissa fall rätt till dataportabilitet av personuppgifterna.
  • Du har rätt att invända mot behandlingen.
  • Du har rätt att lämna in klagomål till tillsynsmyndigheten.
  • Du har rätt att motsätta dig automatiserade beslutsfattningar och direktmarknadsföring.

 

  1. Information om Cookies

Najsclothing.se innehåller så kallade Cookies. Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att hemsidan kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare. Liksom de flesta andra hemsidor, använder najsclothing.se cookies för att förbättra din internetupplevelse på följande sätt:

  • Du har loggat in på webbplatsen och skall därigenom slippa logga in på varje ny sida du besöker.
  • Hjälpa dig att hålla reda på vilka varor du lagt i din varukorg.
  • Anpassa våra tjänster efter de användarpreferenser du angivit.
  • Räkna antalet användare och trafik. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.
  • Anpassa våra tjänster så att du får information som är relevant för dig.
  • Samla in och analysera beteendedata baserat på användning av webbplats och tjänster i syfte att förbättra användarupplevelsen och även möjliggöra individanpassad kommunikation och budskap till användaren.

Om du vill spärra Cookies gör du det i Inställningarna i din webbrowser.

Klarna - Simplifying Buying